Contactar amb l’autor

Escull el teu idioma

Últims Articles

Enllaços de Interès

Categories (Actuals)

Si va dir ver, com a carrioner (ni més ni pus) vaig quedar un poc decebut en la celebració del centenari de la primera pedra. Per això en la celebració del centenari de l’acabament de les obres del temple, donat el cas que ja vivia la jubilació i temps en tenia per tot lo que volia, vaig fer tant quant vaig saber (en feina i diners) per veure si (no de part meva perquè un jubilat és un cero a l’esquerra) sinó als qui pertoca serien capaços de fer-ho creure al poble.

 

Estic ben convençut que és molt mal de fer reviure la història encara que sigui adaptada als nostres temps, donat el cas que per la majoria és cosa passada com si res tingués a veure amb el present. Si les nostres arrels desapareixen o els fonaments no es reforcen, sempre hi haurà un perill bastant seriós. Hauria estat bo que això o una mica més s’hagués aconseguit. Moltes vegades vaig pensar com hauria reaccionat Mn. Alcover (amb el seu geni tan peculiar) veient el poc cas que en feien de la seva obra, perquè els carrioners poc haurien fet sense ell. Ara amb els ulls ben oberts (con dos platets) cap a la realitat futura i sense cap preocupació m’estic imaginant… com serà el segon centenari…!

I, DESPRÉS, ENTRE TOTS LA TOCAREM.- Fa ben pocs dies que emdemanaren quina interpretació donari a una propaganda llançada per una parròquia amb el títol anunciat. Naturalment no em vingué res a la memoria per sortir del pas. Idò, m’explicaren que el rector havia fet lo mateix referint-se a la campana xapada per quan l’haurien arreglada.

NO ES POGUÉ CELEBRAR UNA MISSA PERQUÈ ES FEIA UN BALL FOLKLÓRIC A LES PORTES DE L’ESGLÉSIA.