Contactar amb l’autor

Escull el teu idioma

Últims Articles

Enllaços de Interès

Categories (Actuals)

Visites a la Web

093351
Usuaris Avui = 46
Usuaris Ahir = 40
Paginas Vistas Avui = 147
Usuaris en Linea = 1
Direccio IP : 54.81.196.35
Data Servidor : 2018-08-21

Fa pocs dies sortí a “Vida Nueva” una entrevista amb el nou Abad que em cridà un poc l’atenció i que transcric perquè pot ser motiu de reflexió per tots els cristians. El títol venia a dir que: “En España tenemos muchos cristianos en serie y necesitamos cristianos en serio” Això em va fer pensar a veure si en els nostres dies podria tenir un tant per cent de veritat perquè actualment pareix que s’ha accentuat el que hi hagi cristians de “estones”. Durant els dies de Setmana Santa pareix que tothom fa el tot per tot perquè les processons siguin lo més lluïdes possibles.

Després d’això vendran les primeres comunions que hauran de ser el dia, lloc i hora que els pares tenen previst sense consulta prèvia amb el rector, que no sap on s’ha de girar perquè té al seu càrrec dues o tres parròquies, i tampoc els interessa massa el temps requerit de catequesi… Qui té sa culpa si més d’un combrega sense saber el “Pare nostre”? i de les oracions més elementals què hem direm?

I, desprès de la primera Comunió, la majoria quan farà la segona?… Cosa pareguda podríem dir dels altres sagraments, signes demostratius de la nostra unió amb Déu. No crec que això sigui pecar de pessimisme, sinó realitats massa crues que la majoria hem experimentat…