Contactar amb l’autor

Escull el teu idioma

Últims Articles

Enllaços de Interès

Categories (Actuals)

Visites a la Web

093351
Usuaris Avui = 46
Usuaris Ahir = 40
Paginas Vistas Avui = 154
Usuaris en Linea = 1
Direccio IP : 54.81.196.35
Data Servidor : 2018-08-21

AQUESTA VEGADA HA ESTAT VER .- “La Nunciatura Apostólica de España comunica a la Conferencia Episcopal Española que a las 12.00 horas de hoy, miércoles 28 de enero, la Santa Sede ha hecho público que el Papa Benedicto XVI ha nombrado Obispo auxiliar de Barcelona a D.SEBASTIÁN TALTAVULL ANGLADA, en la actualidad Director del Secretariado de la Comisión Episcopal de Pastoralde la CEE” Aquest mateix dia complia 61 anys.

Nasqué a Ciutadella el 28 de gener de 1948. Ingressà al Seminari Diocesà de Menorca l’any 1959, estudiant humanitats, filosofia i teologia. També estudià a la Facultat de Teologia de Catalunya obtenint el grau llicenciatura de teologia dogmàtica. Fou ordenat sacerdot el 23 de setembre de 1972, a la Catedral de Menorca.

“Hem vaig sentir molt poca cosa davant la responsabilitat que em caia damunt i ho vaig posà tot en mans de Déu encomenant-me a la Verge” foren les primeres paruales que digué, segons manifesta ell mateix.

Segons comentaris, un bisbe català havia dit, el divendres anterior, que s’esperava una notícia bomba per a Barcelona.

Té llibres publicats, i articles de pastoral, caquesi, família, espiritualitat i doctrina social de l’Església.

El dia 8 de setembre de 2016, es nomenat Administrador Apostólic de la Diócesi de Mallorca. Esperam que prest serà el Bisbe titular de la nostra Diocesi.

A LA FI…! DESPRÉS D’ESPERAR I DE TANTA INTERENITAT ENS HAN NOMENAT BISBE DE MALLORA.

Avui, dia 19 de setembre del 2017, s’ha comunicat oficialment dita notícia. Confiam amb l’ajuda del Senyor perquè li ajudi a aplanar el camins.