Contactar amb l’autor

Escull el teu idioma

Últims Articles

Enllaços de Interès

Categories (Actuals)

Visites a la Web

093351
Usuaris Avui = 46
Usuaris Ahir = 40
Paginas Vistas Avui = 139
Usuaris en Linea = 1
Direccio IP : 54.81.196.35
Data Servidor : 2018-08-21

Amb aquest títol que teniu baix, la periodista Violeta Assiego fa un anàlisi de la situació que deu tenir un tant per cent de realitat i que és molt digne de lamentar i de vergonya per a tots. Però també és cert que ningú en volt tenir sa culpa de tot això i aquells que se’n han aprofitat i han ajudat a que molts ens sortíssim enganyats, ara no es senten responsables de res.

Tots els qui hem viscut el temps de sa fam sabem que són dignes de contar els Senyors que hagin convertit, honesta i honradament, el pobre amb un altre Senyor, però a molts ens ho havien presentat tant fàcil que fins i tot ens havíem cregut que això era fàcil de fer.

Abans la majoria de gent sabia que amb el jornal de cada dia ningú es feia ric. No obstant això, érem pobres i ens creien rics. Per aquest motiu es compren molt bé que tots els que han nascut dins aquesta riquesa fictícia ara no sàpiguen adaptar-se a aquesta pobresa real que la societat de consum ens ha creat.

No podem viure dins un pessimisme tan arrelat. Despertem-nos d’una vegada i cada persona, dins el seu redol, procuri prendre com a seva la responsabilitat pròpia sabent que pujar costa amunt sempre ha estat més difícil que el pla o cap avall.

Hem d’esperar que aprenguem a sentir-nos tots un poc més solidaris i unir-nos a aquest número tan gran de voluntaris que tenen Càritas, Creu Roja, i un centenar d’ONG que amb els seus 60.000 voluntaris, s’estan desfent en peces per ajudar als que més ho necessiten, per anar sortejant el temporal i no confiant que els altres ens arreglin la situació.

I tots aquells que tenen una mica de fe haurien de saber invocar a Déu que ens doni una esperança forta amb Ell per sentir-nos més germans i per fer el que ens toca, però sense somniar en cap tipus de miracles.