Contactar amb l’autor

Escull el teu idioma

Últims Articles

Enllaços de Interès

Categories (Actuals)

Visites a la Web

093351
Usuaris Avui = 46
Usuaris Ahir = 40
Paginas Vistas Avui = 131
Usuaris en Linea = 1
Direccio IP : 54.81.196.35
Data Servidor : 2018-08-21


Cada any, per circumstàncies especials –siguin del color que siguin- es fa necessària una sèrie de moviments en les parròquies i que no sempre tenen la bona acceptació de tothom, però com hem dit, “obligades” per els motius especials de cada lloc.

Enguany, ens ha tocat de prop perquè Rector i Vicari tenen destinacions distintes. El Rector ampliarà estudis a Roma, mentre que el Vicari, després d’haver actuat una temporada com Administrador de Cala Millor, anirà definitivament, com a Rector de Montuïri i Pina.

Al mateix temps s’ha designat com a Rector de Sant Llorenç, Son Carrió i s’Illot (que inclou l’esglesia de sa Coma) a Mn. Jeroni Llambies Vidal, que actuava com a Rector de Crist Rei de Manacor.

Es d’esperar que continuïn rebent l’ajut del Senyor i de tots els fidels de les parròquies corresponets.Pareix que l’entrada oficial es farà a Sant Llorenç el dia 08 de setembre, festa de la Mare de Déu Trobada. Es de suposar que, després, es senyalaran moments oportuns per fer les primeres salutacions a les altres parròquies.