Contactar amb l’autor

Escull el teu idioma

Últims Articles

Enllaços de Interès

Categories (Actuals)

Visites a la Web

093346
Usuaris Avui = 41
Usuaris Ahir = 40
Paginas Vistas Avui = 65
Usuaris en Linea = 1
Direccio IP : 54.224.220.72
Data Servidor : 2018-08-21

Segurament per provenir d’una família pobre i humil que sempre ha tingut que estar als peus dels més rics perquè els meus pares eren massa “honrats” i que no podíem prescindir d’ells o de lo contrari no hi havia què menjar, roba, lloguer de casa , els meus estudis… Sempre he estat agraït a aquells que donaren feina els meus pares.

Però segurament haureu endevinat que no faig referència a aquests senyors que en aquell temps no n’havia tants com ara ni podien pegar ses grapades tan grosses i que jugant jugant han aconseguit que el nostre país hagi augmentat en número de rics i que els seus nets encara ho seran més i ja sabran bé con s’ha fer per viure damunt l’esquena del altres. D’aquesta manera ens hem quedat més nets que quan els russos s’endugueren tot el tresor del banc d’Espanya i els pobres han quedat com el temps de la fam. Bé ho sap càritas, O.N.G. i totes aquelles institucions que es dediquen a donar berenars, dinars o on posar els ossos el vespre…

Tot lo que he dit fins ara són experiències que la vida m’ha ensenyat, però lo que dic a continuació ho he tret de diari ABC del 26-10-14.:

“Poca profesionalidad, créditos ilógicos y sueldos no estéticos” igual 22.424 millones. “El rescate más caro de la historia de España” igual 11.800 millones. “Una factura que se puede disparar hasta los 15.000 y una cúpula imputada” “Un agujero de 8.700 millones” I per acabar, que això no té fi, “Inversores extranjeros vienen a la caza de ofertas inmobiliarias” “22 condenados por una gran estafa inmobiliaria”

Hi podeu afegir tot lo que sabem que ha succeït dins la nostra Illa a més de la gent imputada que la TV ens fa recordar i… tot allò que no es sabrà mai, però que són Euros que han sortit del nostre País i que no tornaran; això pot ser un retrato del camí que, amb molta de vergonya, haurem de seguir.

I, si volem que això quedi més lluent, hem de tenir en compte que algunes eren persones de missa dominical fent-nos creure que eren persones honrades que no havien estat capaços de rompre un plat mai…De totes maneres l’escàndol és bastant gros, però solem dir que “del seu pa en faran sopes” “Qui fuig de Déu, corre de bades”

Es fa ben necessari que totes les persones sapiguem obrir els ulls i obrem en conseqüència.